Buiten schilderwerk

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort. Buitenschilderwerk is voor velen een hele klus. Afhankelijk van de situatie moet er een steiger geplaatst worden en moet alles eerst goed geschuurd worden. Dit kost vaak veel tijd en ergernis. Voor mij dagelijkse kost. Mijn vakmanschap zorgt voor snel en duurzaam schilderwerk.

Binnen schilderwerk

Uw woning is een waardevol bezit en u wilt het binnen ook netjes verzorgd hebben. Als het gaat om binnen schilderwerk moet u denken aan het binnen schilderwerk (deuren, kozijnen plafonds en wanden, meubels) maar ook aan radiatoren, houten vloeren (schuren en afwerken met olie) en trappen.

Behang is een decoratieve manier om een muur te bedekken

Dit kan op een licht soort canvas of juist op heel sterk papier. Behang is een ideale muurdecoratie om vochtplekken in de muur of scheuren in de muur te verdoezelen. Behang is verkrijgbaar met een uiterlijk in veel verschillende stijlen. Zo heb je retro behang, klassiek behang, behang voor in de kinderkamer, oud behang en modern behang.

Behang is te verkrijgen in veel verschillende soorten. Al deze soorten behang hebben hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. De ene behangsoort is wat duurder dan de andere behangsoort. De ene soort behang zal van hogere kwaliteit zijn dan de andere soort behang. Het is echter wel van belang dat je kiest voor die soort behang die het beste bij jouw wensen en jouw woning aansluit.

Een relatief nieuwe behangsoort is glasvezelbehang. Deze behangsoort is gemaakt van fijne glasvezels daar waar normale soorten behang vaak gemaakt worden van papier. De glasvezels worden op een speciale manier verweven. Vervolgens worden ze geperst net zo lang tot er een enorm fijn en heel erg sterk gaas ontstaat. Het is mogelijk om in dit gaas lokale verdikkingen aan te brengen. Zo kun je dus een mooie structuur in het glasvezelbehang zichtbaar maken. Enkele voorbeelden van structuren die mogelijk zijn, zijn de visgraatstructuur, de zigzagstructuur, de ruitstructuur en de weefstructuur.

Glasvezelbehang is maar in één kleur leverbaar en dat is de kleur neutraal wit. Hier hoef je echter niet van te schrikken want het glasvezelbehang is gemakkelijk over te schilderen met latexverf. Je kunt dus uiteindelijk een unieke en warme uitstraling creëren die voldoet aan je eigen wensen.

Hier ziet u een kleine greep uit afgeronde opdrachten.

Meer artikelen...